Home Over PEHU

OVER PEHU

Tooling

PEHU Tooling is al meer dan 25 jaar een gespecialiseerde technische groothandel voor de metaalbewerkende industrie en bouwsector. Wij zijn totaalleverancier op het gebied van gereedschappen, machines, verbruiksartikelen en ondersteunende middelen, speciaal voor u als klant. Wij staan voor een gespecialiseerd assortiment, levering uit voorraad en een deskundig advies!

Gespecialiseerd assortiment

Als technische groothandel heeft PEHU Tooling een gespecialiseerd assortiment gereedschappen, verbruiksartikelen en ondersteunende middelen speciaal voor de metaalbewerkende industrie, houtbewerkende industrie en bouwsector. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop.

De samenstelling van ons assortiment is tot stand gekomen door intensief overleg met onze eindgebruikers, leveranciers en producenten. De hoogwaardige producten die vaste leveranciers aan ons leveren worden regelmatig getest en geëvalueerd. Indien nodig worden deze producten bijgestuurd en worden verbeterpunten door onze experts voorgedragen.

Uit voorraad leverbaar

Een van de belangrijkste redenen dat klanten voor PEHU Tooling kiezen is onze snelle levering uit voorraad. Ons kernassortiment is altijd actueel en afgestemd op de vraag vanuit de markt, waardoor wij altijd uit voorraad kunnen leveren. Ons motto is: “Vandaag besteld, vandaag verzonden!”.

Deskundig advies

Een persoonlijk contact en een deskundig advies, dat is waar PEHU Tooling voor staat. Zo kunnen wij u als klant eenvoudig, kwalitatief en snel bedienen. Hebt u een vraag of wilt u een bestelling plaatsen? Dan kunt u ons gewoon bellen, mailen of zelfs een fax sturen. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen voor een snelle en correcte uitvoering.

PEHU Positioning Systems

Naast het leveren van onze gereedschappen, machines, verbruiksartikelen en ondersteunde middelen, produceert PEHU eigen lengtemeetsystemen, XY coördinatentafels en besturingen onder de naam PEHU Positioning Systems.

Klik op de link voor meer informatie www.pehu.eu

Meer weten?

U bent van harte welkom in onze showroom. De koffie staat klaar!

PEHU TOOLING BV
de Tienden 52
5674TB Nuenen
Tel. 040-291 22 50

vrouw
Persoonlijk advies nodig of bestellen?
Bel direct: 040 - 291 22 50
vink
Gespecialiseerd
assortiment
vink
Uit voorraad
leverbaar
vink
Deskundig
advies
Pehu Tooling About

PEHU Tooling is al meer dan 25 jaar een gespecialiseerd technische groothandel voor de metaalbewerkende industrie en bouwsector. Een gespecialiseerd assortiment, uit voorraad leveren en een deskundig advies is waar wij voor staan!

PEHU TOOLING BV

De Tienden 52 - 5674 TB Nuenen
Telefoon+31 (0)40 291 22 50
Fax+31 (0)40 248 30 03
E-mailinfo@pehu.eu