altijd-voorraad
Home Assortiment Magneetboormachines

PEHU

SLIJP- & SCHUUR

MIDDELEN

PEHU Tooling is toeleverancier voor al uw slijp- & schuurmiddelen. Ons programma bestaat o.a. uit: Norton doorslijpschijven, afbraakschijven, schuurbanden, vlaklamellenschijven en fiberschijven.

Tevens leveren wij op bestelling: 3M Cubitron, Flexovit en Klinspor schuur- en slijpbenodigdheden

Norton doorslijpschijven

Norton biedt het breedste assortiment afbraam- en doorslijpschijven voor elk materiaal en iedere toepassing. Het assortiment omvat 3 kwaliteitslijnen: Best / Beter / Goed, die u helpen om het juiste product voor uw toepassing te kiezen. Het brede assortiment Norton doorslijpschijven voor haakse slijpers biedt hoogwaardige industriële oplossingen.

Norton afbraamschijven

Het brede assortiment Norton afbraamschijven voor haakse slijpers biedt hoogwaardige industriële oplossingen. Het assortiment omvat 3 kwaliteitslijnen: Best / Beter / Goed, die u helpen om het juiste product voor uw toepassing te kiezen. 

Norton vlaklamellenschijven

Norton vlaklamellenschijven zijn gemaakt voor verschillende toepassingen zoals licht afbramen, matteren en finishen waardoor de bewerkingstijd verkort en de kosten gereduceerd worden. Vlaklamellenschijven zijn snel slijpend en geven een betere finish dan fiberschuurschijven en hebben een langere standtijd.

Norton schuurbanden

PEHU Tooling heeft een ruim assortiment Norton Schuurbanden bestaande uit verschillende kwaliteiten, afmetingen, korrelgroftes voor alle gangbare machinetypen.

Norton Fiberschuurschijven

Voor grove slijpwerkzaamheden tot het ontbramen, bewerken en finishen van lasnaden biedt PEHU Tooling een compleet assortiment hoogwaardige Norton fiberschuurschijven. Door de vele korrelsoorten zoals Norton SG® keramische korrel, zirconium en aluminium oxide is er voor elke toepassing een geschikt product. Alle Norton fiberschuurschijven hebben een 100% kunsthars binding en een zware fiberdrager voor een langere levensduur.

vrouw
Persoonlijk advies nodig of bestellen?
Bel direct: 040 - 291 22 50
vink
Gespecialiseerd
assortiment
vink
Uit voorraad
leverbaar
vink
Deskundig
advies
Pehu Tooling About

PEHU Tooling is al meer dan 25 jaar een gespecialiseerd technische groothandel voor de metaalbewerkende industrie en bouwsector. Een gespecialiseerd assortiment, uit voorraad leveren en een deskundig advies is waar wij voor staan!

PEHU TOOLING BV

De Tienden 52 - 5674 TB Nuenen
Telefoon+31 (0)40 291 22 50
Fax+31 (0)40 248 30 03
E-mailinfo@pehu.eu