altijd-voorraad
Home Assortiment Zagen Cirkel- & Segmentzagen

PEHU

CIRKEL &

SEGMENTZAGEN

PEHU Tooling levert een compleet kwaliteitsprogramma cirkel- en segmentzagen en heeft deze voor u (indien gewenst) op voorraad.

PEHU Tooling HSS (High Speed Steel) cirkelzagen

Pehu Tooling HSS (High Speed Steel) cirkelzagen worden vooral gebruikt voor het afkorten van buizen, pijpen, profielen en massief ferro materialen. Ze worden (in mindere mate) ook gebruikt voor non-ferro materiaal.

Afmetingen HSS cirkelzagen
Pehu Tooling levert Pehu Tooling levert HSS cirkelzagen in diameters variërend van 150 mm t/m 630 mm in blanke uitvoering en met diverse coatings zoals flush chrome, titaannitride (TiN), titaankoolstofnitride (TiCN), chroomnitride (CrN) en titaanaluminiumnitride (TiAlN). Zaagbladen in gangbare formaten en vertandingen zijn uit voorraad leverbaar.

PEHU Tooling Segmentzagen

PEHU Tooling segmentzaagbladen zijn ontwikkeld om de reparatiekosten van zaagbladen te minimaliseren. De segmentzaag bestaat uit een stamblad van CrV staal met daaromheen een rand van gehard HSS staal. Hierdoor is het mogelijk om de zaag te repareren door één van de segmenten te vervangen.

Afmetingen segmentzagen
Pehu Tooling  levert segmentzagen in diameters van 250 mm t/m 1610 mm in diverse uitvoeringen. Tevens kunnen wij (eventueel kostenloos*) uw zaagmachine jaarlijks komen inspecteren, afstellen en onderhouden.

*vraag naar de voorwaarden

vrouw
Persoonlijk advies nodig of bestellen?
Bel direct: 040 - 291 22 50
vink
Gespecialiseerd
assortiment
vink
Uit voorraad
leverbaar
vink
Deskundig
advies
Pehu Tooling About

PEHU Tooling is al meer dan 25 jaar een gespecialiseerd technische groothandel voor de metaalbewerkende industrie en bouwsector. Een gespecialiseerd assortiment, uit voorraad leveren en een deskundig advies is waar wij voor staan!

PEHU TOOLING BV

De Tienden 52 - 5674 TB Nuenen
Telefoon+31 (0)40 291 22 50
Fax+31 (0)40 248 30 03
E-mailinfo@pehu.eu